Skip to main content

MISSION STATEMENT


Het initiatief van Haptotherapie op de kaart is een samenwerking van een groot aantal haptotherapeuten, met als doel om meer bekendheid te geven aan de haptotherapie. Haptotherapie verbindt de mens met het voelen. Haptotherapie op de Kaart verbindt alle haptotherapeuten in Nederland. Een cadeau voor de haptotherapie en haptonomie!

Het initiatief is online zichtbaar via de website www.hapto.nl en daarnaast actief op social media: Instagram, Facebook en LinkedIn. Ook hier is het doel: Haptotherapie en de haptotherapeuten nóg zichtbaarder te maken.

Hapto.nl is een online platform waarop steeds meer verdiepende informatie over haptotherapie en haptonomie vindbaar is. Gericht op de consument en verwijzer. Het beoogt een centrale plaats te zijn voor actuele en verdiepende informatie over haptotherapie en haptonomie. Dit platform zorgt voor de verbindingen (links) met stakeholders en specialistische haptonomie-therapie gebieden zoals bijvoorbeeld de opleidingen, beroepsverenigingen en andere specialistische websites zoals IJHH op gebied van onderzoek, de zwangerschapsbegeleiding (VHZB).

Uiteindelijk is het belangrijk dat de driehoek in balans is. Dus dat de website, sociale kanalen en ‘haptotherapeuten op de kaart’ met elkaar verbonden zijn. Zo creëer je één identiteit.

MISSION STATEMENT


Het is belangrijk dat als je verbonden bent met het initiatief dit kenbaar maakt op jouw website. Plaats het logo (met eventueel een korte introductie) en een link naar de website: www.hapto.nl.

Daarnaast is het fijn als je de content wil reposten op jouw eigen sociale kanalen en eigen content willen delen met daarin in een verwijzing naar Haptotherapie op de Kaart.

Belangrijk: Persoonlijke content werkt het beste, ook als je het bericht deelt. Dit alles om de zichtbaarheid en het bereik te vergroten van het initiatief.
Uiteindelijk willen wij dat de olievlek online steeds groter wordt en dat geïnteresseerden, betrokken partijen en andere haptotherapeuten ons ook gaan benoemen op hun eigen sociale kanalen en/of website.

Vergeet niet: Social media is… een SOCIAAL netwerk!