Skip to main content

Haptonomie praktijk Marleen van de Poll

Haptonomische zwangerschapsbegeleiding in Soest

De haptotherapeuten vermeld op hapto.nl zijn allemaal aangesloten bij een beroepsvereniging. Zo weet je zeker dat de haptotherapeut die je hier vindt garant staat voor de best mogelijke behandeling.

Haptonomie praktijk Marleen van de Poll

Behandelingen

Zwangerschapsbegeleiding

Registraties van Marleen van de Poll

Marleen van de Poll

Vereniging Haptonomische Zwangerschapsbegeleiders

Wat is haptonomische zwangerschapsbegeleiding

Wanneer zwangerschapsbegeleiding

In de haptonomische zwangerschapsbegeleiding staat centraal hoe het contact tussen de ouders en hun kind(eren) ervaren kan worden en verder verdiept. Het gaat zowel om de beleving van de zwangerschap als de voorbereiding op de geboorte en daarna. Meestal voelt de moeder het kindje al eerder bewegen dan de vader (levenspartner). In deze periode kun je je eerste afspraak plannen. Natuurlijk kan dat ook daarvoor al, er is altijd genoeg te bespreken en te beleven.

Ook als er last is, pijn, verdriet of ongemak, is daar binnen de begeleiding zorg en aandacht voor. Door nu stil te staan bij het contact tussen jullie en jullie kindje, creëer je een warme en veilige basis voor straks.

Haptonomische zwangerschapsbegeleiding laten jou en je partner contact maken met je baby. En bereiden jullie samen voor op de bevalling.

Beroepsvereniging

Marleen van de Poll is aangesloten bij een erkende beroepsvereniging voor haptonomische zwangerschapsbegeleiding.

Vergoeding

Een sessie bij Marleen van de Poll wordt vergoed door zorgverzekeraars die de therapievorm of beroepsorganisatie in hun polis hebben opgenomen. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van bij welke beroepsvereniging de haptonomische zwangerschapsbegeleider is aangesloten, de verzekeraar en het gekozen aanvullende pakket.

Controleer altijd de polisvoorwaarden van de desbetreffende zorgverzekering op de hoogte van de vergoeding en eventuele aanvullende voorwaarden. Informeer daarnaast bij welke beroepsvereniging de haptonomisch zwangerschapsbegeleider is aangesloten.

Gediplomeerd

Deze therapeut heeft een door Cpion of SNRO erkend diploma op het gebied van medische-, en/of psychosociale basiskennis volgens de Plato-eindtermen, of een vrijstellend Bachelorsdiploma conform de hbo-lijst.