Skip to main content

Spreng Haptonomie – Vonny Nuijten

Haptotherapie in Nijmegen

De haptotherapeuten vermeld op hapto.nl zijn allemaal aangesloten bij een beroepsvereniging. Zo weet je zeker dat de haptotherapeut die je hier vindt garant staat voor de best mogelijke behandeling.

Spreng Haptonomie – Vonny Nuijten

Behandelingen

Haptotherapie
Zwangerschapsbegeleiding
  • Locatie
  • Parkdwarsstraat 18
  • 6511 DK
  • Nijmegen
  • Contact

Registraties van G.T.M.V. Nuijten

G.T.M.V. Nuijten

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

G.T.M.V. Nuijten

Vereniging Haptonomische Zwangerschapsbegeleiders

Wat is haptotherapie

Wanneer haptotherapie

Haptotherapie is zinvol bij onder andere (onbegrepen) lichamelijke klachten, stress en burnout, traumaverwerking of vraagstukken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Haptonomische zwangerschapsbegeleiding laten jou en je partner contact maken met je baby. En bereiden jullie samen voor op de bevalling.

Beroepsvereniging

G.T.M.V. Nuijten is aangesloten bij een erkende beroepsvereniging.

Vergoeding

Een sessie bij Spreng Haptonomie – Vonny Nuijten wordt vergoed door zorgverzekeraars die de therapievorm of beroepsorganisatie in hun polis hebben opgenomen. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van bij welke beroepsvereniging de haptotherapeut is aangesloten, de verzekeraar en het gekozen aanvullende pakket.

Controleer altijd de polisvoorwaarden van de desbetreffende zorgverzekering op de hoogte van de vergoeding en eventuele aanvullende voorwaarden. Informeer daarnaast bij welke beroepsvereniging jouw haptotherapeut is aangesloten.

Gediplomeerd

Deze therapeut heeft een door Cpion of SNRO erkend diploma op het gebied van medische-, en/of psychosociale basiskennis volgens de Plato-eindtermen, of een vrijstellend Bachelorsdiploma conform de hbo-lijst.