Skip to main content

HaptotherapieLeerdam locatie Hoef en Haag

Haptotherapie in Hoef en Haag

De haptotherapeuten vermeld op hapto.nl zijn allemaal aangesloten bij een beroepsvereniging. Zo weet je zeker dat de haptotherapeut die je hier vindt garant staat voor de best mogelijke behandeling.

HaptotherapieLeerdam locatie Hoef en Haag

Behandelingen

Haptotherapie
  • Haptotherapeut

  • Locatie
  • Bastionstraat 21
  • 4125 TV
  • Hoef en Haag
  • Contact

Registraties van P.C. van Dijk

P.C. van Dijk

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

P.C. van Dijk

RBCZ

Wat is haptotherapie

Wanneer haptotherapie

Haptotherapie is zinvol bij onder andere (onbegrepen) lichamelijke klachten, stress en burnout, traumaverwerking of vraagstukken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Haptonomische zwangerschapsbegeleiding laten jou en je partner contact maken met je baby. En bereiden jullie samen voor op de bevalling.

Beroepsvereniging

P.C. van Dijk is aangesloten bij een erkende beroepsvereniging.

Vergoeding

Een sessie bij HaptotherapieLeerdam locatie Hoef en Haag wordt vergoed door zorgverzekeraars die de therapievorm of beroepsorganisatie in hun polis hebben opgenomen. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van bij welke beroepsvereniging de haptotherapeut is aangesloten, de verzekeraar en het gekozen aanvullende pakket.

Controleer altijd de polisvoorwaarden van de desbetreffende zorgverzekering op de hoogte van de vergoeding en eventuele aanvullende voorwaarden. Informeer daarnaast bij welke beroepsvereniging jouw haptotherapeut is aangesloten.

Gediplomeerd

Deze therapeut heeft een door Cpion of SNRO erkend diploma op het gebied van medische-, en/of psychosociale basiskennis volgens de Plato-eindtermen, of een vrijstellend Bachelorsdiploma conform de hbo-lijst.